Aktiviteter i Torsö BIF

Tabata – Måndagar kl. 18.30, onsdagar kl. 18.00 och fredagar 16.30 under ledning av Lise Andersson och Maria Nilsson i Torsö Skärgårdsskolas gymnastiksal. Anmälan krävs då det är begränsat antal deltagare. Är du intresserad så skriv ett meddelande på facebook till Torsö Bygdegård och idrottsförening.

Yoga – Vid sex tillfällen under hösten anordnar Torsö Bif för medlemmar under ledning av Maria Sköld traditionell Yoga. Kl. 19.00 i Torsö Bygdegård. Man betalar på plats via Swish och varje tillfälle kostar 60: -. Ingen föranmälan krävs. Tag med egen Yogamatta och filt. Kommande datum är 20 oktober, 3:e och 17 november, 1: a och 15 december.

Gym – I bygdegårdens källare har vi vårt gym som är gratis för alla medlemmar.

Fotboll – Seniorfotbollen tränar inomhus i Hasslehallen lördagar 11-12.30 och onsdagar 19-20.30

Barngymnastik – Har för tillfället uppehåll p.g.a. Coronaviruset.

Idrottslek – Torsdagar kl. 17.00-18.00 i skärgårdsskolans gymnastiksal. För barn i förskoleklass och uppåt, vi provar på olika sporter och lekar. Man kommer ombytt och vi använder endast damernas ingång. Önskvärt att föräldrar lämnar av barnen så möter jag upp vid dörren och att föräldrar väntar utanför vid aktivitetens slut. Vi tvättar händerna innan och efter aktiviteten.

Fredagsträffar – För alla skolbarn, olika aktiviteter som disco, brännboll/fotboll, familjeträff, pyssel, spelkväll. Nästa träff är den 27/11 kl. 18.00 – 20.00 i bygdegården och då har vi lite julpyssel, pepparkaksbak/garnering och pepparkakshusbygge.

Har du några frågor om någon aktivitet är det bara att höra av dig!

Mejl: info@tbif.se, Facebook: Torsö Bygdegård och Idrottsförening eller på telefon 0709277700.

http://tbif.se/