Detta stora hus, tidigare skola därefter församlingshem, ligger centralt belägen på ön, alldeles bredvid Torsö kyrka.

Torsögården kan hyras för kortare eller längre tid för körhelger, kursverksamhet, föreningsmöten, firmafester, släktfester och liknande arrangemang när det egna huset inte räcker till.

Entréplanet består av bland annat en stor samlingssal med bord och stolar. Salen rymmer 60 personer vid bord. Här finns också ett piano och högtalarutrustning. Salen lämpar sig mycket väl till större middagar, även med dans. Här finns också tillgång till ett utrustat kök med en professionell diskmaskin.

På entréplanet finns flera sällskapsrum, två kök och ett kursledarrum med skrivare med mera. I kursledarrummet finns även en sängplats.

Övervåningen består av separata rum två med åtta bäddar vardera och fyra dubbelrum och två st umgängesrum. Tv finns i ett av umgängesrummen. I den lummiga trädgården på baksidan finns tillgång till grillar uteplatser och möjlighet att duka upp till fest sommartid.

Torsögården erbjuder möjligheter till självhushållning i två kök. Catering med stor variation kan ordnas på begäran. En kombination av självhushåll och catering är också möjlig.

Inspelning av musik eller körsång med professionell utrustning kan erbjudas i Torsögården eller annan lämplig lokal.

Torsögården ligger i ett kulturellt mycket intressant område med anor från forntiden. Ön erbjuder en underbar natur med speciell flora och fauna och med möjligheter till naturvandringar, fågelskådning, fiske, bad och båtutflykter.

Vintertid erbjuder Vänern fina isar och fin natur för t ex långfärdsskridskoåkning och vinterfiske.

Cyklar och kajaker finns att hyra på ön. På västra sidan av ön i Brommösund ligger Hamnkrogen Laxhall som är öppen dagligen sommartid. Mitt på ön vid Torsö camping finns det kiosk sommartid.

Cyklar och kajaker finns att hyra på ön. På västra sidan av ön i Brommösund ligger Hamnkrogen Laxhall som är öppen dagligen sommartid.

Visa större karta

Mitt på ön vid Torsö camping finns det kiosk sommartid.

Till Torsögården kommer man enklast med bil, buss eller närtrafik. Bussen och närtrafiken utgår från resecentrum i Mariestad. Färden tar ca 20 min.

Vill du veta mera om Torsögården kan du skicka ett mail till info@torsogarden.se
Länk till prislista.

För att bokning ring 070-222 15 27.

Välkommen till Torsögården

Koffasalen
Stor ljus sal med plats för ca 60 gäster. Lämplig för fester, middagar, utställningar eller kursverksamhet. På bilden kören Humlorna från Stockholm som var här på körläger i mars 2013.
Sällskapsrum
I entréplan finns det ett sällskapsrum, som ses här på bilden, och på andra våning finns det två till. Varav ett med TV.
Sovrum
På övervåningen finns det två åttabäddsrum, samt fyra tvåbäddsrum att hyra. Här på bilden syns Stinas kammare som är det minsta men kanske det mysigaste.
Kök 1
I anslutning till stora salen ligger kök 1. Här finns porslin för 60 personer. Spis, kyl, frys, micro, vattenkokare, severingsvagnar och professionell snabbdiskmaskin.
Kök 2
I andra delan av huset i entréplanet ligger det andra köket. Detta kök är större till ytan men något enklare utrustat än det andra köket och saknar diskmaskin.
Catering
Har du behov av Catering under din vistelse på Torsögården? Hör av dig så kan vi ordna lite förslag. Maila till torsogarden@torso.se.