Torsö Bygdegård
Torsö Bygdegård är belägen mitt på ön vid Fågelöviken. Bygdegården ägs och drivs av Torsö Bygdegårds och IF. Alldeles intill Bygdegården finns Torsö Camping med campingstugor och plats för husvagnar och tält. Sommartid även kiosk. Framför Bygdegården vid vattnet har TBIF sin fotbollsplan Strandvallen. Bygdegården har en stor samlingssal som lämpar sig bra för fester, bröllop, möten och många andra aktiviteter.
I samlingssalen finns även en scen och projektor som kan användas för presentationer och filmvisning. Här finns även en ljudanläggning. Med sin direkta närhet till fotbollsplanen lämpar sig lokalen utmärkt för fotbollsläger. På övervåningen finns ett mindre konferensrum med plats för cirka 14 peroner.
Bygdegården har ett väl fungerande kök med snabbdiskmaskin, dubbla spisar och bra med kyl och frysmöjligheter. I källaren finns omklädningsrum, duschar, bastu och gym. Det finns porslin och plats för ca 120 matgäster. Vill du boka bygdegården kontakta bokningsvärd Jennifer Gustavsson på telefon 070-927 77 00

Stora samlingssalen
I stora salen kan man duka för ca 80-90 personer. Fullutrustat kök finns i direkt anslutning.
Stora samlingssalen
I salen finns en scen med ljudanlägging. Projektor med duk för presentationer och filmvisning.
Kök
Fullutrustat med porslin för 120 personer. Två spisar, snabbdiskmaskin, gott om kyl- och frysskåp, serveringsvagnar med mera. Köket ligger i direkt anslutning till sora salen.
Strannavillan
I direkt anslutning till Bygdegården kan du hyra Strannavillan. Strannavillan har två rum med kök. Det finns 5 + 1 bäddar samt toa och dusch.
Tillgång till bastu, TV, tvättmaskin och gym i Bygdegården.
Campingstugor
I anslutning till Bygdegården finns 4 campingstugor att hyra. Vardera stuga har 4 bäddar, mikro, kaffebryggare och kylskåp. I Bygdegården finns tillgång till kök, tvättmaskin, dusch, bastu och gym.
Strandvallen
50 m framför Bygdegården ligger Strandvallen direkt bredvid sjön. Bygdegårdens närhet till fotbollsplanen lämpar sig väl till fotbollsläger. Inga resor mellan boende och fotbollsplan. Här finns även badmöjligheter, kajakpaddling m m.